Amândoi, în aburul pâinii

Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica” şi Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” din Târgu-Mureş, în parteneriat cu revista „Vatra veche”, au organizat a XII-a ediţie a Concursului Național de Creație Artistică AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII, 2016, dedicat zilelor de 1 şi 8 Martie. Juriul a apreciat creațiile concurenților astfel:

Meniu

• Ciclul primar
  • Ciclul gimnazial
  • Ciclul liceal
  • Ciclul primar

Premiul I

Sânziana Petcu, clasa a II-a, Școala Gimnazială “Romulus Guga” Târgu-Mureș. Învățătoare Rusu Rodica

Premiul al II-lea

Creța Cezara-Maria, clasa a II-a, Clubul “Magia cărților” Târgu-Mureș. Prof. Mihaela Pop Rașcu

Premiul al III-lea

Antonia Rașcu, clasa a II-a, Gimnaziul “Dacia” Târgu-Mureș. Învățătoare Bercea Ramona

Cojocariu Antonia, clasa a IV-a, Școala Gimnazială Apoldu de Jos, jud. Sibiu. Prof.Babă Iulia

Mențiune

Dușa Andrada, clasa a III-a, Școala Gimnazială Stânceni, jud. Mureș. Învățătoare Bicăjan Elvira Olga

Vitalis Răzvan, clasa a II-a, Școala Gimnazială nr.7 Târgu-Mureș. Prof. Frâncean Maria

Premiul Ingenuității

Lorinczi Francesca Anamaria, clasa pregătitoare A, Școala Gimnazială nr.13 Sibiu. Prof. Vasilica Iloaia

evenimente

Ciclul gimnazial

Premiul I

Zori Paula Elisa, clasa a VI-a, Școala Gimnazială “Miron Cristea” Toplița Română, jud. Harghita. Prof. Urban Alexandra Maria

Bejan Maria, clasa a VII-a, Școala Gimnazială “Emil Drăgan”, Ungheni, jud. Mureș. Prof. Rus Stela Elena

Conțiu Rafael Hadrian, clasa a VI-a, Colegiul Național “Al.P.Ilarian” Târgu-Mureș. Prof. Anca Blaga

Alexandra Ioana Rusu, clasa a V-a, Colegiul Național “Unirea” Târgu-Mureș. Prof. Maria Chețan

Premiul al II-lea

Nicula Marco, clasa a VI-a , Colegiul Tehnic “August Treboniu Laurian” Agnita, jud. Sibiu. Prof. Maria-Daniela Pănăzan Lorinczi

Muntean Alexandra, clasa a VIII-a, Liceul de Artă Târgu-Mureș. (Nu este menționat în fișa personală numele profesorului)

Premiul al III-lea

Moldovan Andreea Marina, clasa a V-a, Școala Gimnazială “Ion Chinezu” Sântana de Mureș, jud.Mureș. Prof. Matyas Simona

Burlacu Ancuța, clasa a VI-a, Liceul Tehnologic Măneciu, jud. Prahova. Prof. Elena Stan

Muntean Georgiana Daniela, clasa a VI-a, Colegiul Tehnic “August Treboniu Laurian” Agnita, jud. Sibiu. Prof. Maria-Daniela Pănăzan Lorinczi

Mențiune

Comănescu Ionuț, clasa a V-a, Școala Gimnazială Apoldu de Jos, jud. Sibiu. Prof. Muntean Mihaela

Ciclul liceal

Premiul I

Sorina Elena Peptea, clasa a XI-a, Colegiul Național “Doamna Stanca” Făgăraș, jud. Brașov. Prof. Graură Adelina

Premiul al II-lea

Burdulea Ilinca Laura, clasa a XI-a, Colegiul Național “Al.P. Ilarian” Târgu-Mureș. Prof. Raluca Marian

Premiul al III-lea

Suciu Nicolae, clasa a X-a, Colegiul Tehnic “August Treboniu Laurian” Agnita, jud. Sibiu. Prof. Maria-Daniela Pănăzan Lorinczi

Mențiune

Ursa Tiberiu, clasa a X-a, Colegiul Tehnic “August Treboniu Laurian” Agnita, jud. Sibiu. Prof. Raluca Teglas

evenimente1

Premiații Colegiului din Agnita